Zoon Inredningar startade 2001, närmare bestämt den 1 april 2001 (inget aprilskämt). Efter några års funderande och många kunders peppande och stöttande så tog jag steget att starta eget på darrande ben. I dag 21 år senare är jag inte lika darrig 🙂

Jag heter Åsa Olsen och älskar färg, form och tyger. Det finns inget som är så roligt som att få jobba med det bästa som finns. Att se hur vanliga hem blir kundens alldeles egna med lite piff är fantastiskt. Vi kan kalla det att miljöerna får faZoon.

Tack vare mina fantastiska kollegor genom åren så har vi haft nöjet att hjälpa både företag och privatkunder. Min målsättning är att skapa tid och trygghet i kundmötena, att känna in vem eller vilka kunderna är och vad deras behov kan vara. Efter många års erfarenheter så har jag samlat på mig ett kunnande i vad som funkar och vad som inte funkar lika bra.

Vi har haft nöjet att inreda slott, herrgårdar, nattklubbar, restauranger, pubar, stora företag, små företag, villor, våningar, lägenheter och skrymslen.

Inget jobb har varit det andra likt. Ibland är budgeten liten och ibland lite större 🙂

Jag hoppas att jag/ vi får nöjet att hjälpa dig!!

Följ oss på instagram- Zoon Inredningar